Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ 2045

Επίσημο λογότυπο του οργανισμού Conference on the Future of Europe

 

Επιχείρηση για την Παγκόσμια Δημοκρατική Κυβέρνηση το 2045

  
  PETER DAVIDSE 31/05/2021   
Έχοντας την πεποίθηση ότι η ενότητα και η συνεργασία είναι πιο επιτυχημένες από μια σύγκρουση στρατιωτικών-βιομηχανικών συγκροτημάτων σε τομείς μάχης παγκοσμίως, στο πλαίσιο του αγώνα για την αιματηρία μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, πρόταση: Η δημιουργία ενός Ινστιτούτου Επιχειρήσεων της ΕΕ στον βαθμό που δεν υπάρχει ακόμη, είναι υπόλογο σε όλους τους πολίτες της ΕΕ για τη χρήση του NEXT GENERATION EU Capital, το οποίο αρχικά είχε εγγραφεί στον προϋπολογισμό ύψους 750 δισ. ευρώ για το Ίδρυμα Κοινωνικής Επιχείρησης με στόχο τη συμβολή στην οικοδόμηση μιας παγκόσμιας δημοκρατικής, παγκόσμιας ένωσης. Η εταιρεία ενώνει, δρομολογεί και ενθαρρύνει πρωτοβουλίες και οργανώσεις που στοχεύουν σε μια δημοκρατική παγκόσμια κυβέρνηση. Εφόσον απαιτείται, το πράττει για ίδιο λογαριασμό. Δηλώνει ότι το 2045, κατά την 100ή επέτειο των Ηνωμένων Εθνών, η ευρωπαϊκή ήπειρος θα συμβάλει αποφασιστικά θετικά στη μετατροπή του Οργανισμού σε πλανητικό δημοκρατικό κράτος δικαίου, στο οποίο η δικαιοσύνη και η φιλία μεταξύ των λαών και των πολιτών του κόσμου θα είναι πραγματική, ειρήνη και ευημερία, Προϋπολογισμός: 100 εκατ. EUR καλεί την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να υποβάλει πρόταση τον μήνα που έπεται της παρούσας δήλωσης για: A first cost — benefit analysis of global democratic government in 2045 Peter Davidse, 

ΠΗΓΗ :  https://futureu.europa.eu/processes/Economy/f/10/proposals/20362?locale=el&order=random&page=5&per_page=100&toggle_translations=true 

8 ὅτε διεμέριζεν ὁ ῞Υψιστος ἔθνη, ὡς διέσπειρεν υἱοὺς ᾿Αδάμ, ἔστησεν ὅρια ἐθνῶν κατὰ ἀριθμὸν ἀγγέλων Θεοῦ, (Δευτερονόμιο, 32,8). 

Ο λόγος του Θεού είναι σαφέστατος, «ἔστησεν ὅρια ἐθνῶν», δηλαδή το Θείο Θέλημα είναι η ύπαρξη εθνών εντός ορίων διαβίωσης του ανθρώπου με φύλακα άγγελο για κάθε έθνος. Οι ενέργειες που γίνεται στις μέρες μας περί μιας παγκόσμιας κυβέρνησης, περί κατάργησης των εθνικών κρατών, νομισμάτων, θρησκειών, συνταγμάτων, στρατών προς όφελος της παγκόσμιας οικονομίας, κοινωνίας, ειρήνης, φυλετικών διακρίσεων και ό,τι άλλο μεθοδεύεται με βαρύγδουπος τίτλους, είναι εκ του πονηρού. Συνεπώς η προσπάθεια για παγκοσμιοποίηση, για παγκόσμια κυβέρνηση είναι κατάργηση της Θείας Δημιουργίας, κατάργηση του Θείου Σχεδίου και της Θείας Πρόνοιας για τον άνθρωπο, που τον έθεσε να κατοικεί εντός ορίων εθνών, με φύλακα άγγελο κάθε έθνους. Οι παγκοσμιοποιητές την εμφανίζουν ως ευλογία για την ανθρωπότητα αφού όπως υποστηρίζουν θα λύσει όλα τα προβλήματα, για τους ορθοδόξους χριστιανούς είναι μια κατάρα γιατί από εκεί θα ξεπηδήσει ο αντίχριστος. 

Μία προσεκτική ακρόαση της σειράς ομιλιών του Γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου :  «Ιερά Αποκάλυψις», θα λύσει πολλές απορίες για το που βαδίζει ο κόσμος στα έσχατα της ιστορίας μας.