Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΟΜΙΛΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΜΟΡΦΟΥ κ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ : "Ο ΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"



       
       Ομιλία Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στο προσφυγικό σωματείο «Σταυραετός», Αγλαντζιάς Λευκωσίας (09.12.2016). 
       Ο Πανιερότατος μέσα από τη σύγχρονη αγιότητα και τον σύγχρονο προφητικό λόγο των αγίων ανθρώπων του Θεού, αναλύει πνευματικά και θεολογικά τη σύγχρονη γεωπολιτική στρατηγική που εφαρμόζουν οι μεγάλες δυνάμεις στη Μέση Ανατολή, η οποία είναι μέρος των ευρύτερων υποχθόνιων σχεδίων των ανθρώπων του μυστικού χρήματος, της νέας τάξης πραγμάτων, που έχουν σαν στόχο τη δημιουργία του φθαρμένου ανθρώπου που δεν θα έχει καμία ηθική αντίσταση.
       Αυτοί οι άνθρωποι ξεκίνησαν έναν πόλεμο ηθικής ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους και διέλυσαν το τρίπτυχο : της αγάπης προς την πατρίδα, ισοπέδωσαν τις τοπικές οικονομίες προς όφελος μιας παγκόσμιας οικονομίας, και την θρησκεία προς όφελος μιας παγκόσμιας θρησκείας.
      Στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι η νομιμοποίηση της ανήθικης ηθικής μέσα από διάφορα νομοθετήματα της βουλής και των προγραμμάτων του υπουργείου παιδείας. Μέσα από διάφορα νομοθετήματα του υπουργείου γεωργίας θέλουν να μην παράγουμε τίποτα και όλα να είναι εισαγόμενα. 
        Θέλουν να δημιουργήσουν έναν καινούριο τύπο ανθρώπων που να μην έχει ηθικές αντιστάσεις, να μην έχει θρησκευτικές αναζητήσεις, να μην αναζητά την αγιότητα αλλά τη διαφθορά και την ικανοποίηση των επιθυμιών του μέσα από νομοσχέδια και σιγά σιγά να οδηγήσουν σε μια παγκόσμια οικονομία και μια παγκόσμια θρησκεία και όλα αυτά για να μπορέσουν κάποια στιγμή να φέρουν έναν παγκόσμιο κυβερνήτη, ο οποίος βεβαίως πρέπει να είναι αντίχριστος.
           Αυτά και άλλα πολλά ενδιαφέροντα μας λέει ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος στην αναρτημένη ομιλία  ....